Bachovy esence pro zvířata

25.06.2014 11:03

Zvířata mají také svoje pocity, nálady a emoce, stejně jako lidi a proto jim mohou BACHOVY ESENCE pomáhat velmi dobře a účinně jako ostatním členům rodiny.

Mají svoje prožitky, na které reagují třeba změnou chování - strach (z veterináře, z bouřky, z cestování .... ), smutek (opuštění domova, odchod některého ze členů rodiny, ....), bolest (po úrazech či nehodách ...) a spoustu dalších. I u zvířat je vždy důležité přemýšlet o tom, kdy a proč daná situace nastala a z jakého důvodu ke změně v chování došlo. Tato zpráva může být i pro nás jako páníčka velmi přínosná.

Je možné využít Originální BACHOVY ESENCE  kapky tzv. „krizová esence“  RESCUE Remedy  nebo Originální RESCUE® směs pro domácí mazlíčky a všechny zvířata. Také je možné nechat si namíchat směs kapek přímo na míru pro Vaše zvířátko. Lze najít správné esence formou konzultace nebo je možné využít svalový test známý z kineziologie a tzv. přes páníčka vytestovat vhodné esence.

Zvířatům je možné aplikovat BACHOVY ESENCE přímo do tlamy nebo dáváme kapky BACHOVY ESENCE do vody na pití.

Moje osobní zkušenost:

Já sama mám na svých psech vyzkoušeno, že BACHOVY ESENCE báječně fungují. Náš malý pes se velmi bojí bouřky, také na silvestra, když začaly bouchat petardy, byl zalezlý v tom nejmenším koutku našeho domu a třásl se strachy. Zkoušeli jsme všechno možné, uklidňující lék od veterináře a nic nezabíralo (přiznám se, že jsem mu nechtěla dát píchnout uklidňující injekci). Před několika lety (r. 2O13) jsme poprvé vyzkoušeli kapky RESCUE Remedy - známé jako „krizová esence“ a náš Šumi s námi strávil silvestra v obývacím pokoji. Jakmile se blíží bouřka, ihned kapu „krizovku“ a vím, že to v klidu zvládneme.

Jen pro zajímavost:

BACHOVY ESENCE  kapky „krizová esence“ je možné kapat do vody na zalévání květin (já to tak občas dělám, hlavně když mi začínají kvést), to budete koukat, jak dlouho vám pokvetou třeba orchideje :-)